zagubione wioski w sudetach- zdjecia

Planujesz wypad? Byłeś gdzieś i masz ochotę podzielić się wrażeniami z innymi - zrób to koniecznie! Zdjęcia mile widziane!
Gryf
obieżyświat

Re: opuszczone wioski

Postautor: Gryf » 12-12-2007 19:49

azja pisze:Polecam Marcinków wioska niezły efekt ma jak nisko chmury sa lub mgła jest.

Azja, często tam bywasz?
Marcinków i Skowronia Góra to prawie moje rodzinne strony! Znam tam każdy kamień i drzewo! Sie wie! ;)
Kotlina Kłodzka ≠ Ziemia Kłodzka! :)

www.bushcraft.pl

Awatar użytkownika
baniak
wędrowiec

Postautor: baniak » 12-12-2007 20:32

Rafał Łoziński pisze:
azja pisze:Polecam Marcinków wioska niezły efekt ma jak nisko chmury sa lub mgła jest.

Azja, często tam bywasz?
Marcinków i Skowronia Góra to prawie moje rodzinne strony! Znam tam każdy kamień i drzewo! Sie wie! ;)

Rafał zapomniałeś o Żabnicy :D /Pozdrowionka :arrow: baniak

Awatar użytkownika
buba
obieżyświat

Postautor: buba » 12-12-2007 22:21

bylam tam w czasie pieknego majowego slonecznego dnia...i tez mialo niezly klimat...a co dopiero we mgle!!!!
"ujrzałam kiedys o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną.. cała reszta jest wynikiem , że ją wybrałam"

http://picasaweb.google.pl/topeerz (biedronka.buba, osiolek.widmo)
http://www.biedronka-buba.fotosik.pl

azja
wędrowiec
Postautor: azja » 12-12-2007 22:54

Kilka razy byłem stary znajomy ma tam dom.Oj to już 10 lat będzie zaraz po powodzi byłem ostatnio.Ale trzeba przyznać że ładnie tam.

emil
łazik

Postautor: emil » 13-12-2007 00:30

Azja, chyba mamy wspólnych znajomych :) Mówisz o Jacku K.? Widziałem się z nim parę dni temu na koncercie Kleyffa w Stroniu Śląskim. Niedługo chyba się wybiorę rowerkiem na Marcinków, do sztolni może... W każdym razie w Marcinkowie niesamowity płaskowyż jest - z pewnego miejsca wygląda jakby ziemia się kończyła :) Kto był ten wie :) Pozdrawiam

PS. Trzynasty grudnia się zaczął. Ile konspiracja zawdzięcza Sudetom, to długo by mówić...

azja
wędrowiec
Postautor: azja » 13-12-2007 00:47

emil pisze:Azja, chyba mamy wspólnych znajomych :) Mówisz o Jacku K.? Widziałem się z nim parę dni temu na koncercie Kleyffa w Stroniu Śląskim. Niedługo chyba się wybiorę rowerkiem na Marcinków, do sztolni może... W każdym razie w Marcinkowie niesamowity płaskowyż jest - z pewnego miejsca wygląda jakby ziemia się kończyła :) Kto był ten wie :) Pozdrawiam

PS. Trzynasty grudnia się zaczął. Ile konspiracja zawdzięcza Sudetom, to długo by mówić...

Trafiony zatopiony :D

Gryf
obieżyświat

Postautor: Gryf » 21-12-2007 15:34

baniak pisze:
Rafał Łoziński pisze:

Azja, często tam bywasz?

Rafał zapomniałeś o Żabnicy :D /Pozdrowionka :arrow: baniak

Baniak, dlaczego wspomniałeś o Żabnicy? ? Coś cię łączy z tą miejscówką?

Na mapach Planu to właśnie tam i w okolicy znajduje się cała masa błędów.
Kotlina Kłodzka ≠ Ziemia Kłodzka! :)

www.bushcraft.pl