Przykry incydent w Górach Sowich

Planujesz wypad? Byłeś gdzieś i masz ochotę podzielić się wrażeniami z innymi - zrób to koniecznie! Zdjęcia mile widziane!
Awatar użytkownika
voi-vod
obieżyświat

Postautor: voi-vod » 14-04-2014 16:02

Human pisze:voi- vod. Ja też się ubawiłem. Szczególnie, że akurat nowy asfalt z Kamionek na Jugowską to zasługa głównie AK Sudeckiego. Tak samo zresztą jak kawałek nowego asfaltu z Rościszowa i tym podobne Michałkowe.

Human pisze:Za dużo automobilklub dokłada do remontów dróg w okolicy żeby ktoś próbował coś wyjaśniać.

A ile dołożyli do tego asfaltu w PLN?
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

"Lepiej jest milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."

Human
stary wyga

Postautor: Human » 14-04-2014 16:07

PLN nie jest problemem. Problemem jest przekonanie paru osób żeby faktycznie położyć gdzieś asfalt, a nie wybudować sobie trzecią willę, albo piąty basen.

Swoją szosą w okolicach przyrajdowych już wiedzą o dymie. Tylko się dziwią, że w tym roku bez kładzenia się na asfalt, nagrywania filmów i pisania do ministra ochrony środowiska. Znaczy lajcik taki ;) W porównaniu z sytuacją chyba sprzed pięciu lat to faktycznie nic się nie dzieje.

P.S. Tak mi się przypomniało- w WRC droga, wraz z okolicznymi dojazdówkami jest zamykana na cały dzień i jakoś nikt na nic nie narzeka.

Dolnoślązak
bardzo stary wyga

Postautor: Dolnoślązak » 14-04-2014 16:42

Human pisze:
Swoją szosą w okolicach przyrajdowych już wiedzą o dymie. Tylko się dziwią, że w tym roku bez kładzenia się na asfalt, nagrywania filmów i pisania do ministra ochrony środowiska. Znaczy lajcik taki ;) W porównaniu z sytuacją chyba sprzed pięciu lat to faktycznie nic się nie dzieje.

Prawdziwy dym to był tam wczoraj, niestety. Stężenie spalin na szosie chyba osiągnęło apogeum bo jeszcze po rajdzie było czuć. Ale taki dym rozumiem jest ok :)

PS Z tym ministrem to dzięki za podsunięcie propozycji, do tego to jeszcze nie pisalim :wink:

buba1
bardzo stary wyga