rozpoczęto drążenie szybu prowadzącego do niezbadanych sztolni
Widok z kamery wpuszczonej wcześniej przez odwiert do sztolni.
Zdjęcia pochodzą z wrocławskich Faktów
Tutaj w 10:30 więcej inf.
http://www.tvp.pl/wroclaw/informacyjne/ ... 30/9063441
Michał pisze:... podobne akcje były uniemożliwianie przez rozmaite "tajemnicze" siły. Życzę powodzenia!
Radek pisze:Na górze Soboń w Górach Sowich po rocznych przygotowaniach
rozpoczęto drążenie szybu prowadzącego do niezbadanych sztolni![]()
![]()
![]()
włodarz pisze:[quote="Leuthen] (znam miejsca, gdzie były trzy)
Leuthen pisze:Radek pisze:Na górze Soboń w Górach Sowich po rocznych przygotowaniach
![]()
![]()
Informacja lekko trąci myszką. Akurat w temacie "Sobonia" jestem na bieżąco, a o szybach na tej górze (znam miejsca, gdzie były trzy) wiem całkiem sporo - prawda, cezaryol![]()
![]()
![]()
![]()
włodarz pisze:Michał pisze:... podobne akcje były uniemożliwianie przez rozmaite "tajemnicze" siły. Życzę powodzenia!
Proszę nie wierzyć redaktorkom. W tym konkretnym przypadku owe tajemnicze siły to brak monety.
Nuta pisze:.
Jest takie mądre stare powiedzenie "kropla drąży skałę". I dodałbym jeszcze że "po cichu". Obyśmy więc nie obudzili się za lat naście "z ręką w nocniku" i zdziwieni że zachodnia granica zaczyna nam się "gdzieś za Kaliszem".
buba1 pisze:Zeby miec jakiekolwiek granice pod Kaliszem czy gdzie indziej to do tego trzeba miec wlasny niepodlegly kraj... To ze nie ma wiekszosci granic to juz przesądzili jakis czas temu, nawet paszportów nie sprawdzaja.. wiec zachodni sasiedzi pod Kaliszem to wedlug obecnych norm nic dziwnego- przeciez sa u siebie, w majestacie prawa i wiekszosc obywateli naszego kraju glosowalo aby wlasnie tak bylo... wiec jaka reka w nocniku?
cezaryol pisze:Leuthen pisze:Radek pisze:Na górze Soboń w Górach Sowich po rocznych przygotowaniach
![]()
![]()
Informacja lekko trąci myszką. Akurat w temacie "Sobonia" jestem na bieżąco, a o szybach na tej górze (znam miejsca, gdzie były trzy) wiem całkiem sporo - prawda, cezaryol![]()
![]()
![]()
![]()
Że o wiertarce, pardon - koparce, nie wspomnę![]()
![]()
Wróć do „Turystyka - pieszo i ogólnie”