Obrady Polskiego Towarzystwa Sudeckiego.

Coś się gdzieś dzieje ciekawego? Jeżeli wiesz o jakiejś imprezie, sam ją organizujesz albo chciałbyś zorganizować - daj znać!
Awatar użytkownika
Lech
bardzo stary wyga

Obrady Polskiego Towarzystwa Sudeckiego.

Postautor: Lech » 10-02-2006 10:40

Jutro, tj. w sobotę 11 lutego o godz. 15:00 w osiedlowym pomieszczeniu klubowym Spółdzielni Mieszkaniowej Kozanów IV, przy ul. Modrej 12 we Wrocławiu, odbędą się I Walne Obrady Polskiego Towarzystwa Sudeckiego. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych Sudetami.
Ostatnio zmieniony 10-02-2006 11:28 przez Lech, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

jm
tramp

Postautor: jm » 10-02-2006 11:00

Inicjatywie życzę powodzenia

Jolka

Postautor: Jolka » 15-02-2006 15:01

Co uchwalono na obradach?
Kiedy beda zapisy?

Gość

Postautor: Gość » 15-02-2006 20:21

Jolka pisze:Co uchwalono na obradach?
Kiedy beda zapisy?

Uchwalono m.in. wygląd odznaki PTS oraz wysokość składki członkowskiej. Informacje w sprawie zapisów można uzyskać pod tel. 071-3738524 lub pocztą e-mail: matti.dm@wp.pl

Jolka

Postautor: Jolka » 17-02-2006 15:29

Lech - to Ciebie pytałam, Szefa klubu Sudeckiego z Poznania, założyciela PTS i tego działacza PTS który sam napisał zaproszenie na I Walne Obrady Poslkiego Towarzystwa Sudeckiego.
Tyle zadziałałeś w promocji PTS, pisałeś wiadomości w 18.7.2005 i 23.11.2005, znaczek PTS z muflonem projektowałeś od 8.9.2005.
To teraz nie udawaj greka i napisz jako pewnie Szef PTS.
Kogo delegaci wybrali do ZG, do GKR i do GSK.
Teraz jadę do domu, ale na pewno po weekendzie przeczytam sprawozdanie proomotora PTS.
Ciekawe co bedą opowiadali w klubie ludzie z Wrocławia.

:?:

Awatar użytkownika
Lech
bardzo stary wyga

Postautor: Lech » 17-02-2006 16:42

Jolka pisze:Lech - to Ciebie pytałam, Szefa klubu Sudeckiego z Poznania, założyciela PTS i tego działacza PTS który sam napisał zaproszenie na I Walne Obrady Poslkiego Towarzystwa Sudeckiego.

Zaproszenie może napisać każdy, kto ma łatwy dostęp do internetu. Prezes PTS nie korzysta z tej formy przesyłania informacji. Dlatego ja takie zaproszenie zamieściłem sądząc, że znajdzie ono odzew. Niestety z ogłoszenia w sieci zjawiła się tylko jedna osoba.

Jolka pisze:Tyle zadziałałeś w promocji PTS, pisałeś wiadomości w 18.7.2005 i 23.11.2005, znaczek PTS z muflonem projektowałeś od 8.9.2005.

Ojejej. Znaczek z muflonem projektował kto inny. Ja byłem przeciwny przyjmowaniu muflona za symbol stowarzyszenia obejmującego swą działalnością całe Sudety. Mój głos się jednak zupełnie nie liczył, mimo że proponowałem kwitnącą goryczkę trojeściową na tle Śnieżki. Poczytaj uważnie dyskusję na ten temat i spójrz na mój projekt.

Obrazek

Jolka pisze:To teraz nie udawaj greka i napisz jako pewnie Szef PTS.

Po co ta arogancja? Siedziba PTS jest we Wrocławiu, we władzach stowarzyszenia są w większości ludzie związani z Wrocławiem - nie znam ich osobiście poza samym prezesem, którym jest Stanisław Desławski również z Wrocławia.

Jolka pisze:Kogo delegaci wybrali do ZG, do GKR i do GSK.

Zasięgnij informacji o szczegółach na miejscu. Możesz się też skontaktować za pośrednictwem tel. 071-3738524 lub poczty e-mail: matti.dm@wp.pl

Nie jestem upoważniony do udzielania takich informacji na forum publicznym, a w prywatnej wiadomości też nie mam takiej możliwości, bo występujesz tu jako osoba nie zarejestrowana.
Ostatnio zmieniony 17-02-2006 18:19 przez Lech, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 17-02-2006 18:17

Lech pisze:
Jolka pisze:Lech - to Ciebie pytałam, Szefa klubu Sudeckiego z Poznania, założyciela PTS i tego działacza PTS który sam napisał zaproszenie na I Walne Obrady Poslkiego Towarzystwa Sudeckiego.

Zaproszenie może napisać każdy, kto ma łatwy dostęp do internetu. Prezes PTS nie korzysta z tej formy przesyłania informacji. Dlatego ja takie zaproszenie zamieściłem sądząc, że znajdzie ono odzew. Niestety z ogłoszenia w sieci zjawiła się tylko jedna osoba.

Jolka pisze:Tyle zadziałałeś w promocji PTS, pisałeś wiadomości w 18.7.2005 i 23.11.2005, znaczek PTS z muflonem projektowałeś od 8.9.2005.

Ojejej. Znaczek z muflonem projektował kto inny. Ja byłem przeciwny przyjmowaniu muflona za symbol stowarzyszenia obejmującego swą działalnością całe Sudety. Mój głos się jednak zupełnie nie liczył, mimo że proponowałem kwitnącą goryczkę trojeściową na tle Śnieżki. Poczytaj uważnie dyskusję na ten temat i spójrz na mój projekt.

Obrazek

Jolka pisze:To teraz nie udawaj greka i napisz jako pewnie Szef PTS.

Po co ta arogancja? Siedziba PTS jest we Wrocławiu, we władzach stowarzyszenia są w większości ludzie związani z Wrocławiem - nie znam ich osobiście poza samym prezesem, którym jest Stanisław Desławski również z Wrocławia.

Jolka pisze:Kogo delegaci wybrali do ZG, do GKR i do GSK.

Zasięgnij informacji o szczegółach na miejscu. Możesz się skontaktować za pośrednictwem tel. 071-3738524 lub poczty e-mail: matti.dm@wp.pl

Nie jestem upoważniony do udzielania takich informacji na forum publicznym, a w prywatnej wiadomości też nie mam takiej możliwości, bo występujesz tu jako osoba nie zarejestrowana.

Wróć do „Imprezy”