Oczywiście możesz sie przyłączyć jednak zasada jest taka, że zagadkę zadaje ten, kto odgadł poprzednią. W tym przypadku do zadania kolejnej zagadki jest upoważniony wlkp.Kali_77 pisze:witam, chciałbym przyłączyć się do zabawy.
? ? ? ZAGADKA ? ? ?
Lech pisze:Oczywiście możesz sie przyłączyć jednak zasada jest taka, że zagadkę zadaje ten, kto odgadł poprzednią. W tym przypadku do zadania kolejnej zagadki jest upoważniony wlkp.Kali_77 pisze:witam, chciałbym przyłączyć się do zabawy.
Faktycznie od jakiegoś czasu obowiązuje taka zasada, ale skoro Kali_77 już zadał nowa zagadkę, to nie będę się upierał.
Odpowiadajmy zatem na tą.
za zadanie zagadki poza kolejnością bardzo przepraszam, nie zauważyłem że jest zasada kto odgadnie ten daje zagadkę, na pewno się do tego dotosuje
co do zagadki nikt jeszcze nie trafił, podpowiem że ta skałka, którą widać jest jedną ze skałek wchodzących w skład większej grupy skalnej, i nie prowadzi na nią żaden szlak turystyczny
co do zagadki nikt jeszcze nie trafił, podpowiem że ta skałka, którą widać jest jedną ze skałek wchodzących w skład większej grupy skalnej, i nie prowadzi na nią żaden szlak turystyczny
- Lech
- bardzo stary wyga
Nasz nowy kolega coś zamilkł. Zadał zagadkę, na której prawie nic nie widać, bo w większości przedstawia widok na góry zakryte chmurami i bliższe szczegóły zasypane śniegiem. A teraz jakby uciekł od tematu. Czy aby zatem konkurs płynnie toczył się dalej, mam bezczelnie wrzucić tu kolejną zagadkę?Kali_77 pisze:w sumie łazik był najbliżej, ale to co zaproponował jest troche niemożliwe

Nasz nowy kolega coś zamilkł. Zadał zagadkę, na której prawie nic nie widać, bo w większości przedstawia widok na góry zakryte chmurami i bliższe szczegóły zasypane śniegiem. A teraz jakby uciekł od tematu. Czy aby zatem konkurs płynnie toczył się dalej, mam bezczelnie wrzucić tu kolejną zagadkę?
czekałem na jakieś kolejne propozycje
a co do zdjęcia to gdyby góry nie były zakryte chmurami to zagadka była by bardzo łatwa, ale rzeczywiście na zdjęciu wiele szczegółów nie widać, dlatego dodam że na prawo jest widoczna dolina kamiennej
- Lech
- bardzo stary wyga
A nie pomyślałeś, że jak prawie nic nie widać bo niemal wszystko jest zakryte chmurami i śniegiem, to trafienie w dziesiątkę jest możliwe jedynie na zasadzie jasnowidzenia? Ja np. domyślam się, że widok to Karkonosze w chmurach. Ale to tylko domysły, bo brak konkretnych charakterystycznych szczegółów, jakiś obiektów, które by pozwoliły rozpoznać dane miejsce.Kali_77 pisze:Nasz nowy kolega coś zamilkł. Zadał zagadkę, na której prawie nic nie widać, bo w większości przedstawia widok na góry zakryte chmurami i bliższe szczegóły zasypane śniegiem. A teraz jakby uciekł od tematu. Czy aby zatem konkurs płynnie toczył się dalej, mam bezczelnie wrzucić tu kolejną zagadkę?
czekałem na jakieś kolejne propozycje
a co do zdjęcia to gdyby góry nie były zakryte chmurami to zagadka była by bardzo łatwa

Wróć do „Turystyka - pieszo i ogólnie”