Witajcie,jestem za 29-30 maja miejsce to STOŻEK....OLO podziwiam CIEBIE za cierpliwośc ....pozdrawiam i do spotkania ....... a tak nawiasem WSZYSTKIM forumowiczom ZDROWYCH ,POGODNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY ...............
Dwa tygodnie temu nawiedziłem Stożek. Wiata dalej stoi, wieża widokowa też. Trochę śmieć w środku, ale da się przeżyć. Wiało jak cholera, więc nocleg sobie odpuściłem.
Na zachętę kilka dwa widoczki.
Z żółtego szlaku, w pobliżu wiaty leżącej nad Sokołowskiem.
Przypominam że ankieta ustawiona była na głosowanie 10 dniowe.
Rozpoczęcie 29 marca godz 9:47 + 10 dni (nie wiem czy dobrze liczę) wypada na środę, czyli dziś.
Zapraszam tych którzy zwlekali do zagłosowania na wybrany przez siebie termin, jak na razie dwa weekendy majowe idą łeb w łeb chyba będzie trzeba zrobić jeszcze jedną ankietę aby rozstrzygnąć .
Wygląda na to że sprawa się rozstrzygnęła i IV Zlot naszego Forum odbędzie sie w ostatni weekend maja tj. 29/30 na Stożku Wielkim w Górach Kamiennych.
Proponuję aby może wzorem ostatniego zlotu zaprojektować jakieś koszulki upamiętniające nasze spotkanie - znajdzie się ktoś chętny do zorganizowania powyższego??
Tak więc może czas również rozpocząć listę uczestników (noclegów bukować nie trzeba ale dobrze będzie wiedzieć kto będzie):
1. olo23333