Ceny noclegów

Gdzie spać? Za ile? Co można polecić, a co raczej nie.
Awatar użytkownika
seb_135
wędrowiec

Postautor: seb_135 » 22-05-2010 14:02

Lech pisze:przeczytać gdzie odbyły się w ostatnich latach nasze zloty i pomyśleć dlaczego w Czechach, a nie w polskich górach.

1. trochę tych postów przeczytałem i nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek starał się udowadniać, że "zakaraluszone" chatki są lepsze, a jedynie, że bardziej je lubi. to duża różnica kategorialna.

2. odnośnie cytatu - bywałem trochę w Czechach i, przyznaję, jest tam przyjemnie, ale w polskich górach także spędzam czas, bo jestem Polakiem i jakoś wydaje mi się to właściwe, co bynajmniej nie znaczy, że nie doceniam walorów innych miejsc. tak już mam, najwyraźniej w myśl zasady "cudze chwalicie, swego nie znacie". inna sprawa, że nocuję prawie zawsze pod namiotem albo na gołej ziemi, więc trochę jestem nieotrzaskany :P
"following our will and wind we may just go where no one's been"

Awatar użytkownika
voi-vod
obieżyświat

Postautor: voi-vod » 22-05-2010 14:48

seb_135 pisze: inna sprawa, że nocuję prawie zawsze pod namiotem albo na gołej ziemi, więc trochę jestem nieotrzaskany :P

No to trzeba Cię resocjalizować :) i powiedz jeszcze, że pijesz alkohol w górach. Zgroza!
:wink:
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

"Lepiej jest milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."

tomaszll
obieżyświat

Postautor: tomaszll » 22-05-2010 15:08

voi-vod pisze:
seb_135 pisze: inna sprawa, że nocuję prawie zawsze pod namiotem albo na gołej ziemi, więc trochę jestem nieotrzaskany :P

No to trzeba Cię resocjalizować :) i powiedz jeszcze, że pijesz alkohol w górach. Zgroza!
:wink:

Nocleg pod namiotem to wspaniały nocleg! Jest to też tania opcja.
Bardzo lubie wypady w góry z namiotem co nie stoi w sprzeczności z tym, że lubię też spać w zadbanych (raczej skromnych, prostych) miejscach noclegowych.