V (albo VI) JESIENNY ZLOT FORUM SUDETY.IT- DOLINA BOBRU

Coś się gdzieś dzieje ciekawego? Jeżeli wiesz o jakiejś imprezie, sam ją organizujesz albo chciałbyś zorganizować - daj znać!

Jaki termin V (VI) jesiennego zlotu Ci odpowiada?

24-26 wrzesień
2
13%
1-3 październik
3
20%
8-10 październik
9
60%
15-17 październik
1
7%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
Apollo
Moderator

Postautor: Apollo » 31-05-2010 23:03

Michał pisze:Dzięki Apollo, wogóle to szkoda, że Cię nie było.
Pozdrawiam

Ech.... mogę Wam tylko pozazdrościć i poprzeklinać, że się nie udało, ale z drugiej strony - na VI zlot może przyprowadzę ze sobą potomka. ;)

gar
stary wyga

Postautor: gar » 01-06-2010 10:57

Michał pisze:Dziadowska pogoda, i niektórzy już wyjeżdzają na Wszystkich świętych
Pzdr

Napisz szczerze że Ci ten termin nie pasuje a nie ściemniaj:
1. pogody i tak nie przewidzisz
2. kto wyjeżdża na Wszystkich Świętych tydzień wcześniej ?
Wszystko co piękne jest przemija, wszystko co piękne jest zostaje ...

Awatar użytkownika
Taja
stary wyga

Postautor: Taja » 01-06-2010 19:12

ooo Apollo i potomek? Gratulacje! :D Październik to dobry termin, na uczelni spokój, pogoda powinna być w maire stabilna (choć w tym roku nie jest - wulkany i inne zjawiska). Postaram się być tam z Wami na zlocie :)

Waldi 449
podróżnik

Postautor: Waldi 449 » 01-06-2010 19:41

widze że sprawa następnego zlotu rozwineła się bardzo dynamicznie , cieszy to bardzo i chwała za to Michałowi ,tylko po co te wszystkie targi o terminy czy o pogode skoro piszą to osoby które w zlotach nie uczestniczą.Nie chodzi mi o to aby kogoś obrazic czy nie daj Boże żle ocenic ale dajmy szansę Michałowi-ważne że ktoś sam wychodzi z inicjatywą jak to zrobił Michał na Stożku choc do Maciejowca ma naprawdę daleko, a co niektórym forumowiczom coś nie pasuje od początku jak to było poprzednio z Olem i jego inicjatywą zlotu na Stożku. Dajmy szansę Michałowi i nie przeskadzajmy a powinno byc ok .....pozdrówka i Michał pokaż co potrafisz ....
życie jest piękne ale jest tylko jedno...

Waldi 449
podróżnik

Postautor: Waldi 449 » 01-06-2010 19:59

Buba opropo lipca i międzyzlotu masz coś konkretnego na myśli??????a może dasz szansę swojej szarej eminencjii ????? (pozdrawiam Tooperza serdecznie, jesteś cieniem i wiernym rycerzem Buby-tylko kto gra pierwsze skrzypce ???????) może coś wymyślicie fajnego, czekam z niecierpliwością.....Buba mam fajne zdjęcie jak spicie z Tooperzem na Stożku rankiem za wiatą....
życie jest piękne ale jest tylko jedno...

Awatar użytkownika
Pudelek
bardzo stary wyga

Postautor: Pudelek » 01-06-2010 20:45

Waldi 449 pisze:tylko po co te wszystkie targi o terminy czy o pogode skoro piszą to osoby które w zlotach nie uczestniczą.

zadam te samo pytanie co przy ostatniej ankiecie - czy ankieta jest tylko dla "stałych bywalców"? tych co przeszli "zlotowy chrzest". Bo podziałem na lepszych i gorszych nie przyciągniesz zbyt dużo nowych chętnych (no, chyba, ze o to chodzi). a nie przyszło ci do głowy, że niektórzy w zlotach nie uczestniczą bo np. organizator stwierdził, że pogoda za pół roku będzie do bani albo ludzie wyjadą... dziwne, że nikt nie stwierdził przed tym zlotem, że tydzień przed długim weekendem nie powinno się go organizować, bo ludzie gdzieś wyjadą albo nie będą potrafili być tu i tu (co było choćby i w moim przypadku). Powodów nieobecności może być masa, większość ludzi ma normalne życie poza forum i niekoniecznie musi im zawsze pasować dany termin (to chyba oczywiste, ale niektórzy na Sudetach dalej nie mogą tego zrozumieć)...

ale dajmy szansę Michałowi-

a ktoś mu nie daje? ja się pytałem tylko czy tak wczesne ustalanie terminu ma sens. Jeśli wiesz, że na pewno np. 1 weekend października będziesz miał wolny - to gratuluję i współczuję jednocześnie, bo ja mam na zbyt aktywny tryb życia i nie potrafię ocenić, co będę robił za 4 miesiące. A Gar zadał jedno, proste pytanie, na które odpowiedź była... jaka była. Fajnie, że Michał organizuje kolejny zlot, ale niekoniecznie musi odgórnie ustalać, które terminy na pewno nie mogą być.

a co niektórym forumowiczom coś nie pasuje od początku jak to było poprzednio z Olem i jego inicjatywą zlotu na Stożku.

taaaa... jeśli komuś coś nie pasuje to ma milczeć, bo psuje inicjatywę. A wydawało się, że na forum się mówi co myśli, a nie tylko klepie po plecach z czarującym uśmiechem. w przypadku Ola nie pasowało, że była błędna ankieta, która nie uwzględniała niektórych terminów - podobnie jak obecna. Tyle, że tamta była błędna, a ta... bo taka jest. I jeszcze te hasło "targi" - targów tu nie widziałem, a pytania. I dziwne odpowiedzi.
"Szanowny Prezydencie. Błogosławione łono, które Ciebie nosiło i piersi, które ssałeś."

https://picasaweb.google.com/110344506389073663651

http://hanyswpodrozach.blogspot.com/

Awatar użytkownika
seb_135
wędrowiec

Postautor: seb_135 » 01-06-2010 20:52

stanowczo za dużo gadania jak na razie.

a co do "międzyzlotu" - co byście powiedzieli na wykorzystanie faktu, że Raubritter rezyduje na Kopie Biskupiej i udania się na tamtejszą wiatę jakąś czy do "Pod Kopą"?
"following our will and wind we may just go where no one's been"

Awatar użytkownika
Pudelek
bardzo stary wyga

Postautor: Pudelek » 01-06-2010 20:56

seb_135 pisze:udania się na tamtejszą wiatę jakąś

wiata jest też pod samym schroniskiem, ale w razie deszczu bez namiotu albo schroniska i tak się nie obędzie ;)
"Szanowny Prezydencie. Błogosławione łono, które Ciebie nosiło i piersi, które ssałeś."

https://picasaweb.google.com/110344506389073663651

http://hanyswpodrozach.blogspot.com/