Waldi 449 pisze:tylko po co te wszystkie targi o terminy czy o pogode skoro piszą to osoby które w zlotach nie uczestniczą.
zadam te samo pytanie co przy ostatniej ankiecie - czy ankieta jest tylko dla "stałych bywalców"? tych co przeszli "zlotowy chrzest". Bo podziałem na lepszych i gorszych nie przyciągniesz zbyt dużo nowych chętnych (no, chyba, ze o to chodzi). a nie przyszło ci do głowy, że niektórzy w zlotach nie uczestniczą bo np. organizator stwierdził, że pogoda za pół roku będzie do bani albo ludzie wyjadą... dziwne, że nikt nie stwierdził przed tym zlotem, że tydzień przed długim weekendem nie powinno się go organizować, bo ludzie gdzieś wyjadą albo nie będą potrafili być tu i tu (co było choćby i w moim przypadku). Powodów nieobecności może być masa, większość ludzi ma normalne życie poza forum i niekoniecznie musi im zawsze pasować dany termin (to chyba oczywiste, ale niektórzy na Sudetach dalej nie mogą tego zrozumieć)...
ale dajmy szansę Michałowi-
a ktoś mu nie daje? ja się pytałem tylko czy tak wczesne ustalanie terminu ma sens. Jeśli wiesz, że na pewno np. 1 weekend października będziesz miał wolny - to gratuluję i współczuję jednocześnie, bo ja mam na zbyt aktywny tryb życia i nie potrafię ocenić, co będę robił za 4 miesiące. A Gar zadał jedno, proste pytanie, na które odpowiedź była... jaka była. Fajnie, że Michał organizuje kolejny zlot, ale niekoniecznie musi odgórnie ustalać, które terminy na pewno nie mogą być.
a co niektórym forumowiczom coś nie pasuje od początku jak to było poprzednio z Olem i jego inicjatywą zlotu na Stożku.
taaaa... jeśli komuś coś nie pasuje to ma milczeć, bo psuje inicjatywę. A wydawało się, że na forum się mówi co myśli, a nie tylko klepie po plecach z czarującym uśmiechem. w przypadku Ola nie pasowało, że była błędna ankieta, która nie uwzględniała niektórych terminów - podobnie jak obecna. Tyle, że tamta była błędna, a ta... bo taka jest. I jeszcze te hasło "targi" - targów tu nie widziałem, a pytania. I dziwne odpowiedzi.