Satan - To Twoja teoria, czy opierasz się na czymś konkretnym?
To naprawdę jest bardzo płynna i umowna granica, zdania nukowców są podzielone.
rufuskwz - Piotrek masz zrobioną całą Koronę ?
Tak posiadam Koronę Gór Polski i Koronę Sudetów.
Góry Złote, Bialskie i Masyw Śnieżnika
Ostatnio zmieniony 25-06-2010 09:25 przez PiotrekP, łącznie zmieniany 1 raz.
Do zobaczenia na szlaku.
Nasze Wędrowanie
Nasze Wędrowanie
rufuskwz - Piotrek masz zrobioną całą Koronę ?
Tak posiadam Koronę Gór Polski i Koronę Sudetów.[/quote]
Ile czasu Ci zajęło machnięcie wszystkich szczytów ? Ja robię od 3 lat i mam dopiero 6.
Tak posiadam Koronę Gór Polski i Koronę Sudetów.[/quote]
Ile czasu Ci zajęło machnięcie wszystkich szczytów ? Ja robię od 3 lat i mam dopiero 6.
Te krzyże drewniane te groby nieznane, kazały na wziąć broń do ręki - napis z tablicy pamiątkowej poświęconej żołnierzom AK, wiszący w kościele w Karpaczu
rufuskwz - Ile czasu Ci zajęło machnięcie wszystkich szczytów ? Ja robię od 3 lat i mam dopiero 6.
My to zrobiliśmy w ciągu jednego sezonu. Mieliśmy troszkę więcej czasu to jakoś to poszło.
My to zrobiliśmy w ciągu jednego sezonu. Mieliśmy troszkę więcej czasu to jakoś to poszło.
Do zobaczenia na szlaku.
Nasze Wędrowanie
Nasze Wędrowanie
Szacunek, chociaż TY mieszkasz praktycznie w Górach, to masz na starcie przewagę, ja muszę się gramolić z tej północy, każdy nawet najmniejszy wypad jest jak ekspedycja. A odebrałeś odznakę ? I jak udokumentować np : Wejście na Rysy i np Babią ?
Te krzyże drewniane te groby nieznane, kazały na wziąć broń do ręki - napis z tablicy pamiątkowej poświęconej żołnierzom AK, wiszący w kościele w Karpaczu
Wszystkie potwierdzenia to praktycznie fotki ze szczytów z charakterystycznymi elementami. Na Babią i Rysy wchodziliśmy od słowackiej strony.
Faktycznie troszkę bliżej gór mieszkam -Sudetów, ale do Bieszczat to mam też 700 km.
Faktycznie troszkę bliżej gór mieszkam -Sudetów, ale do Bieszczat to mam też 700 km.
Do zobaczenia na szlaku.
Nasze Wędrowanie
Nasze Wędrowanie
- ecowarrior
- stary wyga
ecowarrior pisze:PiotrekP, lepszego debiutu fotorelacyjnego nie mogłeś mieć. Bardzo przyjemnie się czytało i przyswajał, jak już zostało wspomniane, bezcenne informacje. Tylko pozazdrościć spokoju i celebracji natury na szlaku...
Dziękuje za miłe slowa. To te górki tak nastrajają.
Do zobaczenia na szlaku.
Nasze Wędrowanie
Nasze Wędrowanie