jeśli będę, to pojawię się wraz z Olem i Waldim
V (albo VI) JESIENNY ZLOT FORUM SUDETY.IT- DOLINA BOBRU
- Ariel Ciechański
- obieżyświat
Derty pisze:Na którą Michale planujesz powrót do Maciejowca?
Ok. 16. 30 przyjedziemy do Pilchowic Zapory, stamtąd na oko do schroniska jest 1 godz, tak więc przed 18 powinniśmy być. Ale, jak podkreślam, program może być improwizowany, zatem jeśli chcesz nas złapać na szlaku, to tryntnij na podaną wcześniej komórkę.
Ariel Ciechański pisze:No to wygląda, że się pojawię. W sobotę przyjadę dawnymi Karkonoszami. Potem w ramach Kolejowej Komunikacji Pieszej przejdę się z Jeleniej przez Siędlęcin - Pilichowice do Maciejówki. Niedziela pieszkom do Wlenia i stamtąd powrót do Jeleniej.
Cieszymy się bardzo, zwłaszcza frakcja kolejowa forum
Pozdrawiam
Kolejne ważne informacje.
Rozmawiałem przed chwila z p. Haliną:
- zgłosiłem, że impreza cieszy się nadzwyczajną popularnością i może być nas więcej, bo w sile 20 luda, nie ma problemu, bo oprócz nas tylko 3 osoby rezerwowały nocleg, tak więc miejsca będzie od groma.
- kuchenka działa,
- 2 lodówki działają,
- schronisko jest ogrzewane, myślę, że nie ma potrzeby brać śpiworów, bo są koce, jakby ktoś odczuwał specjalne wymagania higieniczne, to za 5 PLN jest pościel
- cena za 1 noc 14 zł (+ 5 jednorazowo opcjonalnie pościel).
- jak wspomniałem, przejmuję schronisko w piątek o g. 16, i wcześniej raczej nie docierać, bo nikogo nie będzie (schronisko nie ma stałej obsługi).
I to chyba wszystko. Życzę miłego pakowania plecaków.
Aha, bo padło pytanie, nie jadę blachosmrodem, dam zarobić Przewozom Regionalnym
To papa.
Rozmawiałem przed chwila z p. Haliną:
- zgłosiłem, że impreza cieszy się nadzwyczajną popularnością i może być nas więcej, bo w sile 20 luda, nie ma problemu, bo oprócz nas tylko 3 osoby rezerwowały nocleg, tak więc miejsca będzie od groma.
- kuchenka działa,
- 2 lodówki działają,
- schronisko jest ogrzewane, myślę, że nie ma potrzeby brać śpiworów, bo są koce, jakby ktoś odczuwał specjalne wymagania higieniczne, to za 5 PLN jest pościel
- cena za 1 noc 14 zł (+ 5 jednorazowo opcjonalnie pościel).
- jak wspomniałem, przejmuję schronisko w piątek o g. 16, i wcześniej raczej nie docierać, bo nikogo nie będzie (schronisko nie ma stałej obsługi).
I to chyba wszystko. Życzę miłego pakowania plecaków.
Aha, bo padło pytanie, nie jadę blachosmrodem, dam zarobić Przewozom Regionalnym
To papa.
- Ariel Ciechański
- obieżyświat