A ten szalik to jak widzę, lepszy niż z lisa ;] Bo jeszcze grzeje własnym ciepłem
Rudawy Janowickie 21-23.01.2011
seb_135 pisze:z tego, co Remek mówił wynajmują tam teraz tylko dla grup zorganizowanych na dłużej. wyglądało, że przeciętny turysta nie ma tam czego szukać.
może jak się tam przedzwoni i zamówi nocleg to pewnie da radę przenocować. To miałem na myśli mówiąc 'zorganizowane' : ) nie lubią niezapowiedzianych gości i turystów, wchodzących m. in. po te pieczątki. Straciłem do nich szacunek w momencie, gdy usłyszałem od koleżanki, że była na wędrówce z rodzicami parę lat temu. Pogodę mieli beznadziejną więc przechodząc obok po prosili o wrzątek, chcieli nawet zapłacić. Nie uraczono ich tym przywilejem.
dlatego bynajmniej ja ignoruje to miejsce.
- ecowarrior
- stary wyga
- Ariel Ciechański
- obieżyświat
grafolog pisze:Pogodę mieli beznadziejną więc przechodząc obok po prosili o wrzątek, chcieli nawet zapłacić. Nie uraczono ich tym przywilejem.
Dziwne, zwłaszcza, że na dole była samoobsługowa kuchnia. Ja spałem w Czartaku trzy razy i w sumie nie miałem zastrzeżeń.
Porównałem swoje fotki z lipca - w lipcu był jeszcze napis "Czartak". Z pewnością też nie było kartki z napisem teren prywatny...
- Ariel Ciechański
- obieżyświat