Będę w sobotę rano, samochodem. Tel. 660519407.
Są dobre prognozy pogody, ma być >0 i względnie słonecznie.
Pozdrawiam
VI Zimowy Zlot Forum - Poganka - ankieta odnośnie terminu
Kurrant pisze:Czy będzie jakaś trasa po pagórach tamtejszych?![]()
Serwus.
grzesievip3 pisze:myślę że trasa na sobotę może wyglądać tak:
zacząć trasę od wieży widokowej w Paszowicach następnie czerwonym szlakiem na Bazaltową Górę i Rataj, dalej aż do Myśliborza. Z Myśliborza kierować się żółtym szlakiem w stronę wąwozu myśliborskiego po drodze mijając ( Golice i Skały elfów ) następnie kierować się czarnym szlakiem do Jakuszowa i drogą wracać do Paszowic. w drodze powrotnej wstąpić na drugą wieże widokową ( Radogost ). nie mam podanych czasów przejść na mapie ale postaram się to policzyć
Też jestem za jakimś sobotnim wypadem.
W piątek nie będę, w sobotę rano na 80%.

Kurrant pisze:buba1 pisze:a nas nie bedzie... niestety zamiast czuc sie coraz lepiej jest coraz gorzej
Jak to nie będzie?
Buba, najedz się czosnku i Ci przejdzie.
+ cytryna
+ miód
4x dziennie
Dawaj!, Stary!!
to akurat robie od 5 dni...zjadlam juz 6 pałek czosnku, kolo trzech kilogramow cytryn, sloik miodu, soki z malin, imbiru, kwiatow i owocow dzikiego bzu... herbatki z lipy i wierzby... do tego aspiryne itp, witamine c w najwiekszych dawkach, kilka syropkow: z babki, dziewanny, jezówki, buraka z cytryna, cebuli, inhalacje z olejkow, nacieranie sie rozgrzewajacymi masciami, gęsi smalec... i co? i nic...
buba1 pisze:Kurrant pisze:buba1 pisze:a nas nie bedzie... niestety zamiast czuc sie coraz lepiej jest coraz gorzej
Jak to nie będzie?
Buba, najedz się czosnku i Ci przejdzie.
+ cytryna
+ miód
4x dziennie
Dawaj!, Stary!!
to akurat robie od 5 dni...zjadlam juz 6 pałek czosnku
To jak już to wszystko nie pomaga... i dziewanna, to innej rady nie mam.
Szit!
"[...]Wolność miłuję i powietrze ponad rześką ziemią." F. Nietzsche