życzenia
życzenia
Wszystkim Forumowiczom, bo na interku pojawię się dopiero w nowym roku, życzę już teraz wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenie, moc radości, smacznego jedzonka, kupę prezentów pod smreczkiem (to tak troszkę po tatrzańsku), a GÓRY niech Wam zawsze będą przyjazne, nie za strome i piękne o każdej porze roku.
Dzięki Mariuszu!
-------------------
Piękniejszych życzeń niż Mariomar nie dam rady wymyśleć, więc pozwólcie, że się przyłączę
.
A w te ciepłe (:evil:) i radosne święta zaplanujcie już wyprawy na przyszły rok - z uwzględnieniem naszych forumowych górek!
.
W Nowym Roku natomiast - niech każdy dzień będzie jeszcze piękniejszy niż Wasze marzenia!
-------------------
Piękniejszych życzeń niż Mariomar nie dam rady wymyśleć, więc pozwólcie, że się przyłączę
A w te ciepłe (:evil:) i radosne święta zaplanujcie już wyprawy na przyszły rok - z uwzględnieniem naszych forumowych górek!
W Nowym Roku natomiast - niech każdy dzień będzie jeszcze piękniejszy niż Wasze marzenia!
- Lech
- bardzo stary wyga
Vánoční a novoroční přání
Klidné, spokojené a pohodové Vánoc, v novém roce 2007 pak stálé zdraví Vaše i Vašich blízkých, hodně pracovních úspěchů, ještě více osobní spokojenosti, co nejvíce optimismu, železné kondice, odolnosti proti lidské blbosti a taky trochu času na rozjímání nad tím, co opravdu v životě má smysl a co naopak je pouhým pozlátkem,
to vše přeje
Lech

to vše přeje
Lech

Lech jak zwykle oryginalny
Ja dołączam się do życzeń, ale oprócz tego życzę Wam słonecznych gór, przetartych szlaków i góry złota na podróże...
Z zimnego, lecz bezśnieżnego Żarowa...niżej podpisany
Ja dołączam się do życzeń, ale oprócz tego życzę Wam słonecznych gór, przetartych szlaków i góry złota na podróże...
Z zimnego, lecz bezśnieżnego Żarowa...niżej podpisany
"...Góry znaczą dla mnie tyle co ludzie, tak daleko trzeba dziś zajść...by spotkać człowieka..."
Voytek
www.zarodreptaki.zarow.pl
Voytek
www.zarodreptaki.zarow.pl
Ja takze przylaczam sie do swiatecznych zyczen. Wszystkiego dobrego, nieustajacej radosci z gor i z wszystkiego co z nimi zwiazane. A na sylwestra zycze wszystkim, nie tylko amatorom bialego szalenstwa, jak to napisal Satan, wiecej zimy w zimie!! Mam nadzieje ze przynajmniej na sylwka bedzie mozna troszke poszalec w bialym puchu.
Pozdrawiam i Wesolych Swiat
Pozdrawiam i Wesolych Swiat
Wróć do „Turystyka - pieszo i ogólnie”