komunikacja różnoraka w Czechach - pytanie
komunikacja różnoraka w Czechach - pytanie
wybieram się w Kotlinę Kłodzką w tym tygodniu z dziewczyną i postanowiłem wreszcie uderzyć choć kawałek za miedzę, bo Polska powoli wyeksploatowana. zatem - możecie polecić jakieś rzetelne źródło informacji o możliwościach dostania się z Polic n. Metuji do Wałbrzycha albo gdziekolwiek, skąd odjeżdża polska kolej?
"following our will and wind we may just go where no one's been"
Re: komunikacja różnoraka w Czechach - pytanie
seb_135 pisze:wybieram się w Kotlinę Kłodzką w tym tygodniu z dziewczyną i postanowiłem wreszcie uderzyć choć kawałek za miedzę, bo Polska powoli wyeksploatowana. zatem - możecie polecić jakieś rzetelne źródło informacji o możliwościach dostania się z Polic n. Metuji do Wałbrzycha albo gdziekolwiek, skąd odjeżdża polska kolej?
Na początek proponuję zajrzeć na stronę "czeskiego PKP" http://www.cd.cz/default.htm
Jest tam wyszukiwarka połączeń
- Ariel Ciechański
- obieżyświat
Re: komunikacja różnoraka w Czechach - pytanie
seb_135 pisze:wybieram się w Kotlinę Kłodzką w tym tygodniu z dziewczyną i postanowiłem wreszcie uderzyć choć kawałek za miedzę, bo Polska powoli wyeksploatowana. zatem - możecie polecić jakieś rzetelne źródło informacji o możliwościach dostania się z Polic n. Metuji do Wałbrzycha albo gdziekolwiek, skąd odjeżdża polska kolej?
www.idos.cz - połączenia kolejowe i autobusowe w całej CR