Profilaktycznie wstępne pożegnanie
Bądź dobrej myśli, a wszystko się ułoży dobrze i jeszcze nie raz pośmigasz na Śnieżnik i nie tylko. Trzymaj się.
Do zobaczenia na szlaku.
Nasze Wędrowanie
Nasze Wędrowanie
Ja Ślub i wesele miałem w Gierałtowie poprawiny po czeskiej stronie Lutyni.Wracając do tematu wszystkim wielkie dzięki za dobre życzenia.Lekarz powiedział że mam po wypadku nie zły saigon w brzuchu ale ważne że już po operacji i powoli dochodzę do siebie.Kiedy w góry zobaczymy jak kasowo i zdrowotnie będzie.Czołem wszystkim i do spotkania na szlaku
Napiszcie proszę kiedy ten ślub się odbędzie, chętnie zobaczyłbym tę niecodzienną ceremonię w niecodziennych warunkach ....chociaż chyba to w ubiegłym roku podobna impreza odbyła się na W.Sowie i wszyscy nawet przypadkowi turyści pili szampana za szczęście młodej pary ...wszak Śnieżnik nie daleko ....
życie jest piękne ale jest tylko jedno...
- Ariel Ciechański
- obieżyświat
No właśnie. Nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać. Znajomi zrobili to inaczej. Ślub "normalny", wesele dla górołazów. W schronisku pod Snieżnikiem. Nie bylo samochodów, sukien ślubnych, pantofelków i spodniczek. Była dobra impreza.
W Samotni tez takie sluby dziwolągi się też zdarzają, gdzie gości dowozi się samochodami terenowymi. Dla mnie dyskwalifikacja.
Trzeba być konsekwentnym.
W Samotni tez takie sluby dziwolągi się też zdarzają, gdzie gości dowozi się samochodami terenowymi. Dla mnie dyskwalifikacja.
Trzeba być konsekwentnym.
Ostatnio rzadko tu bywam i nie zauważyłam tematu i trochę mnie zmroził pierwszy wpis, cieszę się, że już wszystko dobrze i życzę szybkiego powrotu do zdrowia i powrotu na górskie szlaki.A śluby w górach, znam jedną parę, co brała ślub w Samotni właśnie, zanim ceremonia się rozpoczęła to ponoć grzmotnął taki piorun, że proszę siadać
.Ciekawe czy to miało zwiastować, że związek będzie burzliwy
.
Moje albumy:
https://picasaweb.google.com/108001293735779794442
https://picasaweb.google.com/108001293735779794442