VIII ZIMOWY ZLOT FORUM "SUDETY IT"- miejsce.

Coś się gdzieś dzieje ciekawego? Jeżeli wiesz o jakiejś imprezie, sam ją organizujesz albo chciałbyś zorganizować - daj znać!

Gdzie robimy VIII zimowy zlot frum AD 2012 ?

Czas głosowania minął 28-12-2011 02:09

Schronisko PTTK Andrzejówka (Góry Kamienne/ Wałbrzyskie)
1
4%
Chatka Myśliwska (zwana też Domkiem pod Śnieżnikiem)
1
4%
Chata pod Lipą w Raczycach PTTK Jawor (Góry Kaczawskie) Ta wersja wymaga przedpłaty.
3
11%
Schronisko PTSM ZŁotoryja (Góry Kaczawskie)
10
37%
Agroturystyka w Marczowie (Pogórze Kaczawskie/ Izerskie)
3
11%
Inne
9
33%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
Ariel Ciechański
obieżyświat

Postautor: Ariel Ciechański » 15-12-2011 13:16

Michał pisze:Ale jeśli chodzi o Pasterkę, to schronisko należy do Biura Turystyki Aktywnej "kompas", a nie PTTK. I tutaj wstawię cytat z ich strony http://www.schroniskopasterka.pl/, :

Michale - jest schronisko PTTK w dzierżawie Kompasu (podobnie jak mniej ludne schronisko na Szczelińcu).

Awatar użytkownika
Satan
bardzo stary wyga

Postautor: Satan » 15-12-2011 13:48

Michał pisze:Chmm, jakby to powiedzieć... Nie wiem, czy schronisko z bezprzewodowym internetem, piłkarzykami i dyskoteką do białego rana, to jest to , co szukamy... A może ja się starzeję, wszak wczoraj stuknęła mi 40-stka :roll:

Ja byłem na Zlocie "npm'u" w Pasterce, było to w lutym ubiegłego roku i było mega zacnie. Mozna było pograć w "pindla", duży wybór gier planszowych, w miarę tanie piwko, mnóstwo szlaków wokoło, bardzo mili i uczynni i co wazne, z dużą dozą zrozumienia godpodarze(zrobiliśmy mały chlew podczas wieczorno-nocnej imprezy... :oops: ), są też kazamaty, klimatyczne podziemia, idealne do sączenia trunków i rozmów :D
Kłopot, w tym, że zimą może być tak sporo "biegówkowiczów"...dlatego optuję za Pudelkiem i Złotoryją :P