Ariel Ciechański pisze:Pudelek pisze: A PTSM mogą zamknąć
A mnie zwolnić z pracy z powodu braku tytułu doktora.
ale chyba jeden weekend nie ma wpływu na otrzymanie tytułu doktora - no, chyba że akurat wtedy masz mieć obronę
Ariel Ciechański pisze:Pudelek pisze: A PTSM mogą zamknąć
A mnie zwolnić z pracy z powodu braku tytułu doktora.
Pudelek pisze:
ale chyba jeden weekend nie ma wpływu na otrzymanie tytułu doktora - no, chyba że akurat wtedy masz mieć obronę
ecowarrior pisze:Michał pisze:Na razie proszę tworzyć listę chętnych uczestników- rozumiem, że nie da się teraz przewidzieć, co życie przyniesie pod koniec lutego, ale chodzi o rząd wielkości przy rezerwowaniu miejsc- powiedzmy, niechaj wpisują się chętni zdecydowani przyjechać na 70%.
Lista potencjalnych uczestników (oczywiście nie zamykamy się na forumowiczów, którzy zdecydują się w ostatniej chwili, serdecznie zapraszamy, jak wspomniałem, chodzi o rząd wielkości).
1. Michał- organizator.
2. eco;
olo23333 pisze:ecowarrior pisze:Michał pisze:Na razie proszę tworzyć listę chętnych uczestników- rozumiem, że nie da się teraz przewidzieć, co życie przyniesie pod koniec lutego, ale chodzi o rząd wielkości przy rezerwowaniu miejsc- powiedzmy, niechaj wpisują się chętni zdecydowani przyjechać na 70%.
Lista potencjalnych uczestników (oczywiście nie zamykamy się na forumowiczów, którzy zdecydują się w ostatniej chwili, serdecznie zapraszamy, jak wspomniałem, chodzi o rząd wielkości).
1. Michał- organizator.
2. eco;
3. olo
4......