wirek pisze: Tor ponoć jest radioaktywny.
skad radioaktywny tor???
moge zabrac licznik- sprawdzimy czy tor jest radioaktywny albo czy moj licznik dziala wogole
wirek pisze: Tor ponoć jest radioaktywny.
Michał pisze:Natomiast dzielnie przejechałem tunel ...rowerem między Głuszycą a Jedliną)
Michał pisze:aczkolwiek warunki do spania raczej nieciekawe. Wiadomo: potłuczone butelki, g...a, śmieci itp)
Michał pisze:Już widzę oczami wyobraźni te ognisko palone na podkładach kolejowych i aromat karbolu, Laughing
Michał pisze:buba1 pisze:
nie znam aromatu karbolu ale mam duza ochote to sprawdzic
Nie spacerowałaś nigdy podczas upałów po drewnianych podkładach kolejowych ?
olo23333 pisze:A pro po wątku głównego może zaproponujecie według swojej wiedzy dla wymienioinych w 1 poście pasm preferowane miejsca - oczywiście mogą być w wersji "hard" i bardziej wygodnej też
Michał pisze:buba1 pisze:ja chetnie cos zaproponuje, ale to dopiero jak bede w domu i wezme mapy w rece
Buba jak weźmie mapy w ręce to zaproponuje zlot mobilny: Żelazny Most, Strzegom, Kowary, Walim, a na końcu finał w MRU
Human pisze:
Najlepszym miejscem na wiatingowy zlot jest jednak Stożek koło Sokołowska. Tam jest full wypas hotel.
Human pisze: Najbliższa na Przełęczy Marcowej, przy stołach lekko zmieści się z 12 osób, miejsca na namioty od groma, tylko wody obok brak.
.
buba1 pisze:wirek pisze: Tor ponoć jest radioaktywny.
skad radioaktywny tor???![]()
moge zabrac licznik- sprawdzimy czy tor jest radioaktywny albo czy moj licznik dziala wogole
buba1 pisze:To chyba jeden z moich ulubionych zapachowna rowni z zapachem starego smaru i niskooktanowej benzyny
![]()
![]()
karolluczak pisze:Ten...
jesli chcecie to w sowich jest conajmniej kilkanascie bunkrow z czego do spania nadaje sie duuuuuza czesc![]()
buba1 pisze:
Michal ma racje- twoj pomysl jest rewelacyjny! jestem za majem! moze 12-13 maj??Takie gory sowie to ja rozumiem! Ostatnio w relacji RedAngela czytalam tez o fajnej sztolni kolo Gluszycy, mozna by odwiedzic jakos przy okazji