IX Jesienny zlot Forum

Coś się gdzieś dzieje ciekawego? Jeżeli wiesz o jakiejś imprezie, sam ją organizujesz albo chciałbyś zorganizować - daj znać!
Awatar użytkownika
olo23333
obieżyświat

IX Jesienny zlot Forum

Postautor: olo23333 » 12-08-2012 17:21

Witam,
Jak w temacie :)
Proszę o propozycję miejsca aby zrobić ankietę...

Z mojej strony proponuję:
- Pasterka
- Jagodna
- Chata Górzystów
- jakaś wiata w Górach Złotych (może przy Borówkowej?)
- PTSM Bukowiec

Ankietę zapodam w przyszły piątek 17 sierpnia i mam nadzieję że do tego czasu dojdą jakieś propozycje :)

Co do terminu to wybierzemy odpowiedni weekend po wyborze miejsca, ale w grę będą wchodzić weekendy we wrześniu i październiku.

Kwestia organizacyjna - jako że z założenia powinien to być zlot typowo górski dojście do wybranego miejsca będzie we własnym zakresie - jeżeli wybór padnie na jakieś schronisko będzie można zrobić jakąś wspólną trasę np na sobotę (dla osób które dotrą już w piątek), noclegi zarezerwuję osobiście; jeżeli padnie na inne miejsce (jak to było w przypadku Stożka Wlk.) wolna improwizacja :)

Pozdrawiam,

Awatar użytkownika
grzesievip3
wędrowiec

Postautor: grzesievip3 » 12-08-2012 18:18

Olo tak jak pisałem na pw. Ja jestem za Pasterką, ewentualnie za Borówkową lub nocleg na wieży na Jaworniku Wielkim. Pamietam tez że kiedyś podczas naszego wspólnego wędrowania padła propozycja na nocleg w Chatce pod Snieżnikiem i Agroturystyczne Schronisko Młodzieżowe STODOŁA

Awatar użytkownika
ecowarrior
stary wyga

Postautor: ecowarrior » 13-08-2012 06:56

Nie wiem jeszcze czy uda mi się przybyć, ale jeśli tak to całym sobą jestem za Borówkową :)