IX Jesienny zlot Forum
-
teodozjusz
- wędrowiec
- ecowarrior
- stary wyga
- Raubritter
- bardzo stary wyga
Fadel pisze:Jakie macie plany? Ja będę szedł granicą ze Złotego Stoku, z "odbiciem" na Jawornik Wielki. Zejście z Borówkowej do Lądka.
Ja już szedłem zielonym szlakiem na wiosnę i byłem również na Jaworniku Wielkim, więc tak sobie myślę zerkając na mapę, że potruchtam sobie z Paczkowa przez Czechy.
Opatrz jeno – rzekł Szarlej, zatrzymując się. – Kościół, karczma, bordel, a w środku między nimi kupa gówna. Oto parabola ludzkiego żywota.
- baniak
- wędrowiec
ecowarrior pisze:A jak obecnie wygląda kwestia otwartego sklepu w Bielicach i Nowym Gierałtowie?
Być może na samym zlocie pojawią się również 2 osoby poznane przez mnie rok temu w Bieszczadach...
Eco,w Bielicach i w dwóch Gierałtowach brak jakichkolwiek sklepów,najbliższe sklepy w Stroniu masz spory wybór...
Wolne przewodnictwo-Śnieżnicka Kraina
- ecowarrior
- stary wyga
Fadel pisze:Jakie macie plany? Ja będę szedł granicą ze Złotego Stoku, z "odbiciem" na Jawornik Wielki. Zejście z Borówkowej do Lądka.
Ja natomiast ruszę w środę nad ranem z Brannej, przez Stare Mesto do Chatki po Śnieżnikiem. Następnego dnia, przez Bielice, ku Smrkowi. W piątek zejście do Zulovej na piwko a dalej się zobaczy...
-
teodozjusz
- wędrowiec
baniak pisze:ecowarrior pisze:A jak obecnie wygląda kwestia otwartego sklepu w Bielicach i Nowym Gierałtowie?
Być może na samym zlocie pojawią się również 2 osoby poznane przez mnie rok temu w Bieszczadach...
Eco,w Bielicach i w dwóch Gierałtowach brak jakichkolwiek sklepów,najbliższe sklepy w Stroniu masz spory wybór...
W razie krytycznej sytuacji (takiej jak język przysychający do podniebienia
- Raubritter
- bardzo stary wyga
- Raubritter
- bardzo stary wyga