ZLOT

Coś się gdzieś dzieje ciekawego? Jeżeli wiesz o jakiejś imprezie, sam ją organizujesz albo chciałbyś zorganizować - daj znać!
Awatar użytkownika
ecowarrior
stary wyga

Postautor: ecowarrior » 04-02-2013 22:20

buba1 pisze:
ecowarrior pisze:Jak reszta to nie wiem, ale ja pojawię się w godzinach popołudniowo - wieczornych.

eco jak zas zaplanujecie z grzesiem za dluga trase to ja was udusze!! ja mam uraz psychiczny do tych twoich godzin wieczornych :lol: :lol: :lol:

Tyyyylko bez emocji :D Czy Grześ będzie to jeszcze do końca nie wiem. Jak będzie to nie wiem czy w sobotę będzie miał ochotę ze mną ruszyć czy bezpośrednio, z Wami podjedzie na Pasterkę.

Waldi 449 pisze:Eco, ciekawe co Ciebie tak ,,opóżniło " ???jakie masz plany konkretnie ???

Waldi, ja ruszę już w czwartek po pracy. Pierwszy nocleg w Andrzejówce, drugi w okolicach Broumova a w sobotę, o ile warunki pozwolą, to dalsza wędrówka ku Pasterce. Jeśli pojawi się zbyt duża pokrywa śnieżna czy paskudne oblodzenia to dotrę autostopem.

Awatar użytkownika
baniak
wędrowiec

Postautor: baniak » 05-02-2013 20:11

Ja będe też w sobote po południu :wink: będe jechał przez Kłodzko i Polanice ewentualnie moge kogoś zabrać z tych miejscowości :shock: kwestia dogadania
Wolne przewodnictwo-Śnieżnicka Kraina

Awatar użytkownika
Raubritter
bardzo stary wyga