Cześć,
witam wszystkich forumowiczów, nie było mnie tu dość długo rożne są tego przyczyny, ale to mało istotne. Ważne że wróciłem z solidnym zamiarem poprawy i aktywnego uczestnictwa w życiu forum:)
W każdym razie jak zwykle zwracam się do Was o poradę, a mianowicie za dwa tygodnie wypieram się kumplem, w czeskie Karkonosze i ponieważ mamy lato wolę spać w namiocie. Czy wiecie może,a na pewno wiecie jak to jest z namiotami po czeskiej stronie. Jak jest z rozbijaniem się na dziko, albo przy schroniskach? a może macie jakąś ciekawą trasę, aj wstępnie chciałbym zostawić auto w Szklarskiej i ruszyć żółtym szlakiem przez schronisko pod Łabskim i później gdzieś przekroczyć granice.
P.S. Ponieważ kiedyś już zadałem podobne pytanie a propos polskiej strony Karkonoszy, dlatego uprzedzając fakty. Jeśli ktoś chciałby mnie umoralniać i karcić, za te że śmiem w ogóle pytać o rozbijanie się na dziko to serdecznie dziękuje, ale zapewniam że dobro naszej planety naprawdę leży mi na sercu i staram się bardzo dbać o środowisko:)
Z góry wielkie dzięki.
Czeskie Karkonosze
Czeskie Karkonosze
Pozdrawiam
Jones
Jones
- Ariel Ciechański
- obieżyświat
A jak tam teren stoi z wiatami? To jednak miejsce wyznaczone wiec pokuty wlepiac nie powinni (jak jest tam gdzies fajna wiata to pewnie i ja sie wybiore kiedys
Ja po czeskiej stronie Karkonoszy znam tylko ta wiate przy czerwonym szlaku miedzy przelecza Okraj i Sowia. Miejsce bardzo fajne na nocleg.
https://picasaweb.google.com/1122023598 ... 4355146002
Ja po czeskiej stronie Karkonoszy znam tylko ta wiate przy czerwonym szlaku miedzy przelecza Okraj i Sowia. Miejsce bardzo fajne na nocleg.
https://picasaweb.google.com/1122023598 ... 4355146002
"ujrzalam kiedys o swicie dwie drogi, wybralam ta mniej uczeszczana - cala reszta jest wynikiem tego, ze ja wybralam.. "
na wiecznych wagarach od zycia...
na wiecznych wagarach od zycia...
-
teodozjusz
- wędrowiec
Wróć do „Turystyka - pieszo i ogólnie”