Hazmburk pisze:[ można bez obaw wyjść wieczorem zwiedzić jakieś małe miasteczko.
Przy nizszych standardach cywilizacyjnych Polski i terenow na wschod od niej rowniez mozna do woli zwiedzac wieczorami małe miasteczka- czego jestem zywym przykladem bo czesto to czynie
Im wiecej ludzi bedzie w nie wierzyc tym lepiej.
Hazmburk pisze:[Powiedziałbym, że to najpiękniejsze góry powulkaniczne w środkowej Europie. Szkoda, że jeszcze nieodkryte przez Polaków.
Czemu szkoda? Brakuje ci tam tłumu Polakow? Ty je odkryles dla siebie i to chyba powod do radosci ze znalazles miejsca ktore spelniaja twoje oczekiwania.
Ja bym np. wolala zeby stada walily w Szumawy, Jesenniki i inne srodgorza czesko -niemieckie a na ukrainskich szczytach bylo jak pod koniec lat 90 tych..
Hazmburk pisze:Ciekawe, czy inni turyści mało znający góry na zachód i południe od granic Polski w ten sam sposób tłumaczą swoje nikłe zainteresowanie tymi rejonami Wink
Odpowiadalam za siebie i za nieliczna garstke swoich znajomych. Jakie pobudki kieruja rzeszami innej gawiedzi, ktora nie podziela moich zamilowan, jest dla mnie taka sama tajemnica jak dla ciebie.