1976 pisze:Elegansio!
Dzięki

teodozjusz pisze:Piknie! Mnie juz w sobotę zazdrość zżerała, bo ja mogłem dotrzeć jedynie na Ślęże co wystarczyło żebym wiedział co za widoczki mają szczęsliwcy na "wyspach". Choć ze Ślęzy widoki też były piękne. Pradziada udalo mnie sie po raz pierwszy zobaczyć z jej szczytu, a w każdym razie pierwszy raz zidentyfikować.
Dobra i ta Ślęża, widoki też musiały być niezłe

Ja bym sobie nie darował, gdybym teraz nie pojechał, bo to był już 3 tydzień z rzędu, kiedy chciałem jechać w Karki, ale do tej pory pogoda mi nie pasowała. Ale teraz udała się w 100%

Hazmburk pisze:Skąd zrobiłeś to zdjęcie? Z Wielkiego Szyszaka lub okolic? Na horyzoncie wyraźnie widać Rudawy, wydaje mi się, że uchwyciłeś Klínovec i Fichtelberg (najwyższe szczyty czeskich i niemieckich Rudaw), a to już by była widzialność rzędu prawie 200 km!

Z okolic stacji nadawczej na Śnieżnych Kotłach. Też mam wrażenie, że widać Rudawy, ale to sprawdze jeszcze w chwili wolnego czasu.
skiboy pisze:Nr.słupka granicznego sugeruje że to zdjęcie zrobione z Wielkiego Szyszaka.Widoczek przepiękny!!!
Blisko

Dzięki

Najpierw zrobię symulację, a potem, kto wie
Na razie moja fota Bieszczadów z Rysów czeka na publikację na tym portalu