zdrowia szczęścia wszystkim życzę i mam nadzieję że do zobaczyska w górach-szczególne życzenia dla pani mikołajowej właśnie zaraz wypiję twoje zdrówko Boża Krówko Bubciu najlepszego
Święta 2013
Święta 2013
Przybieżeli do butelki we czterech a odeszli od butelki na czterech chwała alkoholowi wódce spirytusowi a pokój na MO
zdrowia szczęścia wszystkim życzę i mam nadzieję że do zobaczyska w górach-szczególne życzenia dla pani mikołajowej właśnie zaraz wypiję twoje zdrówko Boża Krówko Bubciu najlepszego
.Idę sobie drogą taką
Jaką dumny sam obrałem
Idę, śpiewam dumny z tego |
Że swej duszy nie sprzedałem...Fałszywi ludzie do szczęścia są mi tak potrzebni jak dziwce majtki.
Jaką dumny sam obrałem
Że swej duszy nie sprzedałem...Fałszywi ludzie do szczęścia są mi tak potrzebni jak dziwce majtki.
ciekawostka
nie dawaj się t się nie dawaj ale właśnie się dowiedziałem że moje objawy to refluks żołądka między innymiklurwa lekarz nie umie tego rozpoznać tylko samemu trzeba to wykopać w necir
.Idę sobie drogą taką
Jaką dumny sam obrałem
Jaką dumny sam obrałem
-
Dolnoślązak
- bardzo stary wyga