creamcheese pisze:...otwieram lodówkę a tam buba![]()
Ta w lodowce to zdecydowanie jakas inna buba! buby sa cieplolubne, nie lubia mrozu i lodu! Jakbys powiedzial- w piekarniku- to byc moze ale w lodowce to zdecydowanie nie ja!
creamcheese pisze:...otwieram lodówkę a tam buba![]()
creamcheese pisze:Witaj bubo...coraz więcej bywam w Sudetach (po wielu latach wróciłem w nie i drepcę po nich przynajmniej 2 tygodnie w roku - troszkę za daleko ode mnie) więc poszukałem sobie miejsca - forum, gdzie być może, będę mógł dowiedzieć się czegoś więcej niż z przewodników.
Otwieram Sudety.it a tam buba...otwieram lodówkę a tam buba![]()
Pozdrawiam cieplutko
Gorgan81 pisze:Śladem moich poprzedników też się przywitam, Witajcie
Gorgan81 pisze:W Gruzji jeszcze nie byłem, a nick taki z powodu sentymentu do gorganów
creamcheese pisze:Leuthen pisze:W ostatnim półroczu mamy tu na "Sudetach" inwazję ludzi z forum "NPM"![]()
I kto to mówi??!
Leuthen pisze:[
O przepraszam, ja na "Sudetach" jestem "old user"Prawie 2,5 roku stażu
Leuthen pisze:[
Kombinowałem, bo Georgia=Gruzja, ale nie wiem, jak jest "Gruzin" po ichniemu![]()
buba1 pisze:Leuthen pisze:O przepraszam, ja na "Sudetach" jestem "old user"Prawie 2,5 roku stażu
o duzym stazu na tym forum to chyba wirek moze powiedziec
buba1 pisze:Leuthen pisze:Kombinowałem, bo Georgia=Gruzja, ale nie wiem, jak jest "Gruzin" po ichniemu![]()
hmmm.. nigdy sie nad tym nie zastanawialam.. ale skoro na swoj kraj mowia "Sakartwelo" to moze nazwa narodowosci jest jakas modyfikacja tego slowa?