Ślęża nieznana czyli śladami ZGV...
hm0 pisze:Fajnie by było, gdyby wzmiankowany karolsawiak odpowiedział Ci na priva, żeby nie zaśmiecać forum.
Pozwolę sobie zgłosić zdanie odrębne. Wątek ten był założony jako relacja z wyprawy na Ślężę śladami ZGV, a ostatecznie zrobił się z niego zbiór wielu tematów, które luźno łączy jedynie związek z masywem Ślęży. Idąc zaproponowanym przez Ciebie tokiem myślenia należałoby np. wykasować wszystkie posty dotyczące "afery światowidowej" - wszak z działalnością ZGV niewiele ta replika miała wspólnego (no, chyba żeby przeprowadzać wywód, iż stała w Domu Turysty, który to budynek wzniesiono z inicjatywy ZGV itd.
karolsawiak pisze:Leuthen pisze:
(Kratery wykopkowe po poszukiwaczach między Wieżycą a Bartoszkiem, tego nikt nigdy nie zasypie i pozostaną dziury w ziemi)".
http://npm.pl/forum/viewtopic.php?p=984 ... ght=#98457
Bardzo bym prosił mojego lubionego forumicza z "Sudetów", karolasawiaka, by zechciał się odnieść do ww. wypowiedzi, jako że tyczy się ona bezpośrednio jego aktywności w masywie Ślęży.
Dziecko, nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz, histeryk z ciebie i oszczerca. Ponadto oskarżanie mnie publicznie o wykonanie jakichś otworów w ziemi bez podstawy prawnej, że ja je wykonałem jest zbyt daleko idącą konfabulacją i nie jest to wynik mojej działalności, tylko twojej chorej wyobraźni. Nigdy nie chodziłem z detektorem metalu ani szpadlem w masywie góry Ślęży i sprawa w całej rozciągłości ani bezpośrednio, ani pośrednio mnie nie dotyczy.
To tyle - kolejnym razem zanim coś napaćkasz to użyj swojego instrumentu badawczego zwanego rozumem i pomyśl, lub chociaż przeczytaj co piszesz zanim zaczniesz bić mętną pianę i toczyć prywatne gierki na publicznym forum.
Teraz się więc uspokój, jak chcesz to idź zakop te lisie nory, czy cokolwiek tam widziałeś, a jak dalej będziesz miał problem, to nie wylewaj żali publicznie jak żadki cienias, tylko napisz na PW lub zadzwoń.
Sprawdzam pocztę zawsze kwadrans po nieparzystej, a odbieram telefony od 8 do 16stej.
Te, panie Sawiak, a Pan widział, że ja zacytowałem innego użytkownika
PS Nie zapomnij Pan kupić "Odkrywcy" w styczniu. Będzie tam mój artykuł o walkach na Trupieniu k. Kondratowa. Miał Pan mnóstwo ciekawych rzeczy do powiedzenia w wątku o Trupieniu na "Odkrywcy", tylko że żadna z nich nie dotyczyła tematu przewodniego wątku