ja zapewne też się zjawię pod Wieżycą i raczej nie sam

gar pisze:Nie wypijcie całego zapasu Rychtara przed moim przyjazdem w sobotnie popołudnie
buba1 pisze:Chec uczestnictwa w zlocie zglosili takze Ziuta, Grześ, Chris, Karuda i Tomek. Kto byl w Złotoryi i Pasterce zapewne kojarzy o kogo chodzi.
Michał pisze:[
Ooo, pozdrów Ziutę i Grzesia ode mnie,
Michał pisze:[ bardzo ciepło ich wspominam jeszcze z biwaku nad Bobrem, to były czasy!
wirek pisze:Czy wśród Bunkrowców będzie ten, który piwo otwierał z buta? Mi się to parę razy udało kiedyś na jednej imprezie biegowej i wszyscy patrzyli na mnie jak na Chucka Norrisa. Muszę to nagrać w oryginale
buba1 pisze:
Michal- jak to, co ty opowiadasz??? a co ciebie nie bedzie na zlocie? ty se jaja robisz??
buba1 pisze:Michał pisze:[ bardzo ciepło ich wspominam jeszcze z biwaku nad Bobrem, to były czasy!
To byla wybitnie udana impreza! Moze warto ją w tym roku powtorzyc?
Michał pisze:Ano tym razem mnie nie będzie.
Michał pisze: Ale wczoraj był mikrozlocik w Zdzieszowicach, w myśl biblijnej zasady "gdzie dwoje albo troje spotyka się w imię forum, tam już jest zlot"![]()
Michał pisze:Kurcze, to chyba 5 lat temu było, ale ten czas zapiernicza.
Michał pisze:Niegłupi pomysł. Tylko może gdzieś nad Kwisą, albo na żwirówkach koło Nowogrodu Bobrzańskiego, żeby nie powtarzać tego samego miejsca?
Michał pisze:. Ptaszki ćwierkają, a sieć trakcyjna nad torami brzęczy, że tegoroczna Akcja Polesie coś się Wam rozchodzi w szwach
buba1 pisze:
Ale co- czyli mowisz ze dwa zloty w tym samym miesiacu to juz za duzo szczescia? (albo zbyt duze wyzwanie dla watroby?![]()
buba1 pisze: Czy miales na mysli moze jakies takie miejsce?
https://picasaweb.google.com/1010011259 ... 6180435554
ecowarrior pisze: Natomiast dojazd przez Warszawę diabli wzięli i trzeba będzie się pomęczyć przez Poznań.
buba1 pisze:ecowarrior pisze: Natomiast dojazd przez Warszawę diabli wzięli i trzeba będzie się pomęczyć przez Poznań.
Na Podlasie przez Poznan???Toz to w przeciwna strone! Polska kolej serio robi coraz lepsze niespodzianki...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość