Hazmburk pisze:Całą sobotę i niedzielę przesiedziałeś Lesiu przed komputerem, zmieniając co chwilę swoją odpowiedź (zdaje się, że tę najbardziej wulgarną wersję moderator usunął).
Znowu kombinujesz jak typowy troll aby mnie tylko wkurzyć. Owszem, zmieniłem swój wpis dodając tylko screen skrzynki e-mailowej ale pozostała treść się nie zmieniła i nadal poza kłamliwymi insynuacjami nie potrafisz napisać czegoś sensownego na temat niejasności w zagospodarowaniu turystycznym Ciszycy i jej otoczenia. Całą niedzielę np. byłem na wycieczce krajoznawczej, a tu jako dowód masz zdjęcia z datą i godziną ich zrobienia >
https://plus.google.com/photos/11686997 ... 9921126550Hazmburk pisze:OK, wysłałeś trzy maile (do Urzędu Miejskiego w Kowarach na adres
bok@kowary.pl, do kowarskiego Centrum Informacji Turystycznej na adres
turystyka@kowary.pl i do burmistrza Kowar) w czerwcu 2013 r.
Zatem wypada teraz abyś wycofał swoje klamliwe insynuacje wyrażone w zdaniach:
"A moje wielokrotne sugestie, żebyś skontaktował się z faktycznymi zarządcami tego terenu, puściłeś mimo uszu (...) Daty wysłania maili są mi potrzebne, żeby się zorientować, czy napisałeś je, zanim narobiłeś szumu na forach internetowych, czy też najpierw narobiłeś szumu w internecie, a potem dopiero skontaktowałeś się z odpowiednimi instytucjami - na odczepnego, żeby nikt nie zarzucił, że tego nie zrobiłeś."Hazmburk pisze:Po co w takim razie to atakowanie pana Korzenia i całej Fundacji Doliny Pałaców i Ogrodów na forach, skoro od samego początku wiedziałeś, kto jest zarządcą tego terenu?
Bo kiedy nie odpowiedziano mi na żaden z tych maili, zadzwoniłem do Urzędu Miejskiego w Kowarach gdzie telefonicznie doradzono mi, że mam się zwrócić do tej Fundacji, co też niezwłocznie uczyniłem wysyłając tam maila. Dopiero po pewnym czasie widząc, że nikt tą sprawą nie zamierza się poważnie zająć zacząłem krytykować sytuację z Ciszycą na forach. Jakoś do zasadniczego tematu wątku czyli do cytowanej wypowiedzi Zbigniewa Leszka z Jeleniej Góry nie potrafisz się odnieść. I zamiast pienić się i ryć jak świnia w moich postach, szukając przyslowiowej dziury w całym, powinieneś udać się do odpowiedniego lekarza zajmującego się pacjentami cierpiącymi na obsesję i chorobliwą podejrzliwość.