Nie chce znów szukać w ciemno - bo zawsze to się kończy jednym albo drogo albo niedobre. A czasem i podwójnie
Szklarska Poręba
-
mareczek87
- tramp
Szklarska Poręba
Macie jakieś dobre i tanie miejsca do polecenia?
Nie chce znów szukać w ciemno - bo zawsze to się kończy jednym albo drogo albo niedobre. A czasem i podwójnie
Młyn Świętego Łukasza
Jeżeli chodzi o Szklarską to kiedyś (dwa lata temu) jadałem w Młynie Świętego Łukasza. Fajną i niedrogą kuchnię robili. Dobre jedzenie jest także w Kredensie a pizza w Habanero. Anty reklamy nie będę nikomu robił ale trzeba przyznać że w Szklarskiej łatwo się rozczarować.
"Prawdziwą wartość człowieka mierzyć trzeba celami, do których dąży." - Marek Aureliusz
-
mareczek87
- tramp
-
fotosudety
- tramp
Polecam "Niebo w Gębie" - jedzenie, jak na centrum Szklarskiej w przyzwoitej cenie, a porcje olbrzymie! Zawsze wychodzę obżarty jak świntuch, a lubię dobrze zjeść. Na koniec dają kieliszek ze swojską wódą, na lepsze trawienie. Przydaje się:) Jedyny minus - często trzeba czekać na wolne miejsce. Ale to akurat dobrze świadczy o knajpie.
Z pizzerii - Pizza "King"
Z pizzerii - Pizza "King"
www.fotosudety.pl - sudeckie krajobrazy
Kiedyś tam byłem ze znajomymi ale to było jakieś 5 lat temu. Pamiętam że wtedy nam nie smakowało ale pewnie się dużo poprawiło. Jutro pojadę sprawdzić i odpiszę. Tak na marginesie to polecam Perłę Zachodu w Siedlęcinie. Jedzenie mocno się poprawiło a nawet śmiało mogę stwierdzić że wykonali ogromny postęp. Kilka razy byłem i zamawiałem grillowaną wołowinę, cena przystępna bo 32 zł a ilość jedzenia i przede wszystkim jakość(podkreślam to bo wiele osób patrzy tylko na cenę) bardzo dobra.
"Prawdziwą wartość człowieka mierzyć trzeba celami, do których dąży." - Marek Aureliusz
-
Dolnoślązak
- bardzo stary wyga
-
mareczek87
- tramp
-
Dolnoślązak
- bardzo stary wyga
-
mareczek87
- tramp