witam serdeczne,
przybywam do was z pytaniem ,wiecie ,sznowni uzytkownicy formum (forowicze?!-to nie brzmi najlepiej) ,jak tanio dotrzeć do Ułan Bator ? myślałem o kolejce transsyberyjskiej (a dalej jakoś to będzie ,nie wykluczając koni ) ;myślałem tez o MALUCHU z przyczepką ,na przyczepce zapasowe części (w tym co najmniej 40 filtrów paliwa) różne głupie i mniej głupie pomysły mi do głowy przychodzą ,jeśli komuś z was jakiś pomysł do głowy przyjdzie ... jeśli ktoś chciałby dzilić ze mną podróż do Mongoli ... piszcie
Troche dłuższa podróż
Cierpliwości! Coś Ty taki w gorącej wodzie kąpany?
Proponuję abyś przeniósł ten dział do: Hyde Park. Ten temat ma się nijak do Sudetów.
W połowie czerwca jadę na pół roku lub jeszcze dłużej w Azję. Jeśli się dogadamy to pomyślimy o wspólnym etapie Mongolii tym bardziej, że chcę przywieźć z tamtąd jurtę.
Proponuję abyś przeniósł ten dział do: Hyde Park. Ten temat ma się nijak do Sudetów.
W połowie czerwca jadę na pół roku lub jeszcze dłużej w Azję. Jeśli się dogadamy to pomyślimy o wspólnym etapie Mongolii tym bardziej, że chcę przywieźć z tamtąd jurtę.
Witam,
Proponuje udać się pod następujacy adres - www.forum.bezroza.com -
Tam na pewno otrzymasz wyczerpujacą odpowiedzź.
SATAN
Proponuje udać się pod następujacy adres - www.forum.bezroza.com -
Tam na pewno otrzymasz wyczerpujacą odpowiedzź.
SATAN