Czyżby zloty jak i fora górskie upadają?
Forum na Facebooku
- Raubritter
- bardzo stary wyga
Forum na Facebooku
No i co tam słychać ze zlotem?
Bo temat chyba umarł, a mamy zaraz maj!
Opatrz jeno – rzekł Szarlej, zatrzymując się. – Kościół, karczma, bordel, a w środku między nimi kupa gówna. Oto parabola ludzkiego żywota.
Re: ZLOT
Raubritter pisze:Czyżby zloty jak i fora górskie upadają?
Na facebookowe Sudety z Plecakiem na zloty jeździ grubo ponad setka ludzi. Wpisów codziennie jest taka ilość, że musiałem wyłączyć podgląd, nie szło się przekopać do innych profili.
A tutaj masz raptem 5-8 osób aktywnych...Klasyczne fora umarły już kilka lat temu. I tak się dziwię, że tutaj jeszcze się chce komuś coś pisać. Sam osobiście wrzucam fotorelacje na fejsa, a tutaj już dawno nie wrzucałem, bo mi się nie chce pitolić z wrzuceniem fotek na jakąś platformę a potem kopiowaniem linków do zdjęć, które i tak nie działają, za dużo roboty.
Moja definicja raju: Smažený sýr s hranolkami a tatarskou omáčkou popijany Radegastem.
- Raubritter
- bardzo stary wyga
Re: ZLOT
Michał pisze:a tutaj już dawno nie wrzucałem, bo mi się nie chce pitolić z wrzuceniem fotek na jakąś platformę a potem kopiowaniem linków do zdjęć, które i tak nie działają, za dużo roboty.
Mam dokładnie tak samo - z drugiej strony różne grupy na facebooku czasami strasznie mnie irytują, w szczególności gdy widzę wrzucane tam pytania typu "Co warto zobaczyć na Dolnym Śląsku" lub "gdzie pojechać z dwuletnią córeczką w góry"... wrrrrrrrrrrrr
Opatrz jeno – rzekł Szarlej, zatrzymując się. – Kościół, karczma, bordel, a w środku między nimi kupa gówna. Oto parabola ludzkiego żywota.