Wybory prezydenckie 2020
-
Dolnoślązak
- bardzo stary wyga
Re: Wybory prezydenckie 2020
Skoro chcesz obalić Dudę, raczej nie masz innego wyboru, jak ten, który z wypływającym gównem sobie nie poradził nawet 
- Lech
- bardzo stary wyga
Gówno prawda.
Są inni, na których trzeba zagłosować. I zrobi tak każdy, kto ma trochę oleju w głowie i komu Wiadomości TVP i TVP Info oraz pisowsko-kościelne media nie wyprały jeszcze mózgu. Zrobi tak każdy kto rozumie, że musi powstać siła, która wyciągnie nas spod młota i kowadła jakim jest PiS i PO.

Dolnoślązak pisze:Jedziesz na Dudę a nie napisałeś czym wsławił sie Rafcio, jak gówno w Warszawie wypłynęło...
No i gdzie zniknęła niedoszla prezydent Kidawa?
Ja wiedziałem że we wszystkich twoich postach jakie ostatnio widziałem wydzierał się PIS
Powiedz napisz co zrobił Pan Andrzej Duda podczas swojej kadencji?
Rozumiem ok może po angielsku hmhmhmh you now but but i kant nothing hmmm
Teraz moje zdanie jako człowieka z tego gorszego sortu finansującego pisiorów:
Polemika po prostu dla plebsu biorącego kasę za nic - i na tym tylko się opiera jego prezydentura. Podpisuje co mu Kaczor każe i tyle. Nawet Wałęsa miał więcej do powiedzenia niż PAD. I nawet czasami mimo tego że był jest elektrykiem lepiej mu to wychodziło
Dodam od siebie że nasze forum nie powinno być miejscem na takie dyskusje... ale jak już coś poszło to poszło 
-
Dolnoślązak
- bardzo stary wyga
No cóż, jakoś szczęścia do prezydentów za bardzo nie mamy. W kwestii angielskiego i ośmieszania nas na arenie międzynarodowej zdaje się, zapomniałeś o Bulu Komorowskim
Najlepiej chyba wypadał Kwaśniewski, choć cierpiał na chorobę filipińską 
- Lech
- bardzo stary wyga

Widać jak sekta PiS coraz bardziej wciąga w swe szpony wiernych i hierarchów Kościoła Katolickiego. Niedawno biskup Długosz wygłosił kazanie o nowych ewangelistach: Mateuszu i Łukaszu (Morawieckim i Szumowskim). Tym razem ewangelista Macierewicz uczył w niedzielę w Hyżnem na Podkarpaciu, jak poprawnie czcić Jezusa i głosować na Dudę. Podobnie uczyła wiernych Emilewicz w Częstochowie.

Dolnoślązak pisze:No cóż, jakoś szczęścia do prezydentów za bardzo nie mamy. W kwestii angielskiego i ośmieszania nas na arenie międzynarodowej zdaje się, zapomniałeś o Bulu KomorowskimNajlepiej chyba wypadał Kwaśniewski, choć cierpiał na chorobę filipińską
Masz rację - przepraszam za moje uniesienie