Doradźcie mi, proszę...

Gdzie jechać? Jak dojść? Co zobaczyć? O turystyce w Sudetach.
Awatar użytkownika
Apollo
Moderator

Postautor: Apollo » 04-02-2006 14:43

Lech pisze:Nie mogłeś słyszeć, bowiem w Górach Bardzkich, Bialskich i Złotych nie było w tym całym okresie żadnego schroniska PTTK

Zatem moje zdanie jest w sensie logicznym jak najbardziej poprawne.

Lech pisze:(taka argumentacja poddaje w wątpliwość sposób zdobywania przez Ciebie GOT-u)

No pewnie. Przecież Ci wcześniej napisałem, że kupiłem odznaki na Stadionie Dziesięciolecia, od zrzędzącego sprzedawcy, który narzekał na cały świat, bo oblał egzamin przewodnicki. I przez ten oblany egzamin stał się upierdliwy, obrażał innych, narzekał na komunizm jak i obecne czasy, twierdził, że mu Solidarność nic nie dała, prusofile zagrażają polskiej turystyce itd.

Takie to widzisz, Lechu, czasy nastały....
----------------------------------------------------------------------------

Ja muszę już podziękować za rozmowę, bo dałem się niepotrzebnie po raz drugi w nią wciągnąć. Rozmowa nic nowego nie wnosi, poza tym, że zostaję obrzucony nowymi inwektywami przez Wszechwiedzącego.

A prawda taka, że Wszechwiedzący po prostu się nudzi w domu i zaczepia tylko innych :D.

Awatar użytkownika
Lech
bardzo stary wyga

Postautor: Lech » 04-02-2006 15:27

apollo pisze:
Lech pisze:Nie mogłeś słyszeć, bowiem w Górach Bardzkich, Bialskich i Złotych nie było w tym całym okresie żadnego schroniska PTTK

Zatem moje zdanie jest w sensie logicznym jak najbardziej poprawne.

To jest moje zdanie, a nie Twoje. W Twoim tekście pasma te były wymienione łącznie z Górami Bystrzyckimi, a tam są dwa schroniska PTTK, które zresztą ledwie zipią.

apollo pisze:Ja muszę już podziękować za rozmowę,.

Bardzo słusznie. Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa i moich wypowiedzi na tym Forum nie będziesz już zaciemniał prowokowaniem tasiemcowych wątków, a będzie tu wszystkim dyskutowało się lżej i lepiej.

apollo pisze:Rozmowa nic nowego nie wnosi, poza tym, że zostaję obrzucony nowymi inwektywami przez Wszechwiedzącego.

Jak chodzi o inwektywy, to zauważ kto ich tu zaczął pierwszy używać. Od początku niepotrzebnie się mnie czepiasz i sam pozujesz na wszechwiedzącego i znakomitego znawcę prawa, a w niby to dyskusji ze mną zajmujesz się ostatnio już tylko wykonywaniem uciążliwych figur erystycznych, nic nie wnoszących w sensie merytorycznym.
Obrazek

gar
stary wyga