I ZLOT FORUM sudety.it DOKONANY!

Coś się gdzieś dzieje ciekawego? Jeżeli wiesz o jakiejś imprezie, sam ją organizujesz albo chciałbyś zorganizować - daj znać!
Awatar użytkownika
Michał
Moderator

I ZLOT FORUM sudety.it DOKONANY!

Postautor: Michał » 26-04-2008 23:03

Tak, I zlot niniejszego forum zatem doszedł do skutku. Impreza trwa nadal, moja osoba planowo zwinęła się wcześniej ze względu na inny wyjazd.
1 dzień: spotkanie na szczycie Ślęzy w nastąpiło w trakcie załamania pogody.

Obrazek
Obrazek

Przeczekaliśmy deszcz w schronisku, gdy ponownie nastała piękna pogoda, ruszyliśmy okrężną drogą dookoła szczytu do schroniska "Pod Wieżycą" w Sobótce, gdzie nocowaliśmy.

Obrazek

od lewej: Michał czyli ja, Stasiek czyli Wlkp, Ivan, Taja

Obrazek

od lewej: Satan, Ivan, Taja, Wlkp

Wieczorem ognisko integracyjne, było pieczenie kiełbasy, degustacja produktów przemysłu browarniczego, Apollo grał na gitarze, jego pies Lamia szczekała, opowiadaliśmy, gdzie kto był i co widział, Na koniec ekipa z konkurencyjnego, sąsiedniego ogniska przeprowadziła atrakcyjną, zapierającą dech w piersiach, prezentację wyjeżdżania autem pod górką po mokrej trawie dodatkowo pchanego przez pijanych współogniskowiczów. Potem wróciliśmy do schroniska, gdzie urządziliśmy pokaz zdjęć turystycznych na apollowym laptopie.
2 dzień: rano lało jak z cebra, nie było konkretnych planów turystycznych, co nie przeszkadzało Stasiowi Wlkp zbudzić wszystkich o 6.30. O godz.10 zaczęło sie przejaśniać, zmobilizowaliśmy się i wyszliśmy na trasę. Przed schroniskiem zrobiliśmy sobie pamiątkową fotkę ze wszystkimi uczestnikami zlotu.

Obrazek

od lewej: Ivan, Satan, Taja, Wlkp, Apollo, Michał. Warto zwrócić uwagę, że większość ma stosowne koszulki zlotowe

Potem poszliśmy na szlak, ja po drodze odłączyłem się i innym szlakiem wróciłem do Sobótki, przy okazji oglądając kamieniołom Szczeblów (zaraz zapodam fotki w dziale: Relacje z wypraw)
Ogólnie było miło i przyjemnie, tym bardziej, że cześć osób pierwszy raz spotkała sie w realu.
Jak ekipa wróci, to zapewne doda swoje fotki i komentarze (w tej chwili powinno trwać drugie ognisko)
Pzdr, Michał.

Awatar użytkownika
Syrioosh
wędrowiec

Postautor: Syrioosh » 27-04-2008 06:08

Michale dzięki za relację i zdjęcia z I Zlotu Forum Sudety.it
Cieszę się że impreza się wreszcie odbyła.
Żałuję, że nie było mnie tam z Wami, ale moje plany potoczyły się inaczej.
Czekam na kolejne relacje i zdjęcia.

Podrawiam Syrioosh
Na wysoką wchodzę górę, na najwyższy idę szczyt...

Góry, górki i pagórki

http://picasaweb.google.pl/Syrioosh

Awatar użytkownika
seba123
stary wyga

Postautor: seba123 » 27-04-2008 10:21

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Apollo
Moderator

Postautor: Apollo » 27-04-2008 11:29

Na pierwszym zdjęciu Seby cała ekipa drugiego dnia w komplecie - tzn. z Sebą123 oraz Rafałem Łozińskim.

Listę forumowiczów uzupełniają jeszcze: Mariomar, Lech oraz Walter02 - z którymi mieliśmy kontakty telefoniczne ;).

Awatar użytkownika
Pudelek
bardzo stary wyga

Postautor: Pudelek » 27-04-2008 12:23

wygląda ciekawie, szkoda, że Was tak mało było
"Szanowny Prezydencie. Błogosławione łono, które Ciebie nosiło i piersi, które ssałeś."

https://picasaweb.google.com/110344506389073663651

http://hanyswpodrozach.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Taja
stary wyga

Postautor: Taja » 27-04-2008 18:10

powróciliśmy, żyjemy i w ogóle git:) lecę się rozpakować i postaram się zrzucić foty jak najszybciej :) dzięki za super zlot :)